ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ДОГОВІРНИХ ВІДНОСИН

Шановні, споживачі!

КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» інформує, що згідно статті 14 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2017 року № 2189-VIII, до 01.05.2020 співвласники багатоквартирних будинків самостійно обирають одну з моделей договірних відносин з теплопостачальною організацією, а саме:

  1. Укласти договори постачання теплової енергії як індивідуальні споживачі із здійсненням обслуговування і поточного ремонту внутрішньобудинкової системи теплопостачання;
  2. Укласти договори постачання теплової енергії як індивідуальні споживачі без здійснення обслуговування і поточного ремонту внутрішньобудинкової системи теплопостачання;
  3. Укласти договори постачання теплової енергії із колективним споживачем;
  4. Укласти колективні договори постачання теплової енергії.

У разі необхідності отримання додаткової інформації з приводу прийняття відповідного рішення, організації проведення зборів співвласників і оформленні їх результатів, тощо, пропонуємо звертатися до КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа».

Один із примірників прийнятого співвласниками рішення або його належним чином посвідчену копію разом із супровідним листом просимо направляти на адресу КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа»: вул. І. Мазепи, 33.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *