Про тариф на послугу постачання теплової енергії у жовтні 2021 року.

Згідно листа-роз’яснення Міністерства розвитку громад та територій від 29.10.2021 року до набрання чинності проекту Методики № 315 у новій редакції, для будівель/будинків, у яких вузол комерційного обліку теплової енергії не встановлено, загальне нарахування плати за постачання теплової енергії розраховано з урахуванням фактичної кількості опалювальних днів та фактичної середньомісячної температури зовнішнього повітря.

      У жовтні 2021 року умовно-змінна частина тарифу, розрахована з урахуванням середньої температури зовнішнього повітря та фактичних днів подачі тепла склала у місті Переяслав (тепло подавалося 10 днів) – 4,81 грн./м.кв, у місті Переяслав у житлових будинках, які відносяться до котельні по вул.Ново-Київське шосе (тепло подавалося 11 днів) – 5,09 грн./м.кв, по селу Циблі (тепло подавалося 9 днів) –  4,37 грн./ м.кв.  опалювальної площі для населення у разі відсутності у квартирі  та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії.

Абонентська плата не змінилася – 4,89 грн./м.кв.

         Таким чином тариф у жовтні 2021  року для населення у разі відсутності у квартирі  та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії у місті Переяслав становить – 9,70 грн./м.кв., у місті Переяслав у житлових будинках, які відносяться до котельні по вул. Ново-Київське шосе – 9,98 грн./м.кв., в селі Циблі – 9,26  грн./м.кв. Для споживачів в оселі яких, з об’єктивних причин, тепло в якісь дні не подавалось проведені перерахунки.  

        *при перерахунку тарифу враховується також фактична кількість днів протягом якого надавалась послуга теплопостачання.

Адміністрація КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа»,

 тел. для довідок 5-35-47, 5-46-28

Скан-копії документів можна переглянути тут