Про тариф на опалення у жовтні 2018 року.

Згідно Постанови Кабінету міністрів України від 30 жовтня 2015 року № 1037 «Про запровадження перерахунку вартості послуги з централізованого опалення залежно від температури зовнішнього повітря» до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води вносяться зміни такого змісту: розмір щомісячної плати за послуги з централізованого опалення для населення у разі відсутності у квартирі  та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії визначається виконавцем за відповідною формулою враховуючи відхилення фактичної температури зовнішнього повітря та тривалість опалювального сезону від врахованих під час розрахунку діючого тарифу в і-му місяці. Тобто, розмір щомісячної плати за послугу з централізованого опалення   (у разі відсутності засобів обліку) визначається згідно з нормативами (нормами) споживання та з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря і фактичної кількості діб надання цієї послуги в місяці, який є розрахунковим.

У жовтні  2018 року тариф, розрахований з урахуванням температури зовнішнього повітря та фактичних днів подачі тепла склав у м.Переяслав-Хмельницький (тепло подавалося 10 днів)– 4,09 грн./м.кв, по селу Циблі (тепло подавалося 10 днів) склав –  4,09 грн./ м.кв.  опалювальної площі для населення у разі відсутності у квартирі  та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії. Абонентська плата не змінилася – 4,89 грн./м.кв. Таким чином тариф у жовтні становить – 8,98 грн./м.кв.

Для споживачів в оселі яких, з об’єктивних причин,  тепло ще не подавалось, або подавалось не всі 10 днів зроблені перерахунки тарифу за жовтень 2018 року.

 

Адміністрація КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа»,

тел. для довідок 5-35-47, 5-46-28

 

Додатки:      перерахунок – температура       перерахунок за ненадані послуги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *