Про намір встановлення внесків за встановлення, обслуговування, заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії

Інформаційне повідомлення

КП КОР «Переяслав – Хмельницьктепломережа» повідомляє про намір встановити розмір внесків за встановлення, обслуговування, заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами окремо по кожній будівлі.

Відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22.06.2017 № 2119 – VIII, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України  від 05.06.18 № 129 «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або водопостачання», витрати на встановлення, обслуговування, заміну вузлів комерційного обліку, здійснені КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» відшкодовуються споживачами шляхом сплати внесків.

Розмір внесків визначається окремо для кожної будівлі. У будівлях, де налічується два та більше споживачів, внески розподіляються пропорційно  до кількості приміщень, які є самостійними об’єктами нерухомого майна. Сплата внесків розділяється на п’ять років та сплачується щоквартально.

          Повідомляємо що ці внески включаються до розміру щомісячної житлової субсидії (на оплату внесків за встановлення,обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, за абонентське обслуговування для споживачів комунальних послуг), що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами, а також витрат на управління багатоквартирним будинком , в якому створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

           Письмові звернення з приводу встановлення лічильників та розрахунків можливо подати протягом 2-х місяців на електронну пошту підприємства (з ЕЦП):  teplo_phm@ukr.net , або надіслати за адресою: місто Переяслав-Хмельницький, вул. І.Мазепи, 33.

Додаткові дані для ознайомлення:

Зведена інформація, Структура внесків, Витрати на обслуговування,
Структура заміни лічильників,Витрати на заміну.

Встановлення лічильників по будинках,
Обслуговування та заміна лічильників по будинках

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *